det kommer mera..

"Det finaste man har sätter man på bordet" *ler*
Har sitter Isac på köksbordet som en fin dekoration.




Det är inte bara Kicki som har fina bilder på barnen genom ett fönster *skrattar* Isac har precis upptäckt att det är väldigt roligt att leka tittut vid "glas" väggen mellan köket och vardagsrummet. Det roligaste var nog att göra fina miner mot glaset!




En dag när mamma diskade hade Isac roligt i grytskåpet..





Mys med pappa i fotöljen






lite andra mysiga bilder



och tiden rusar iväg...

Ja så var man här igen.... Tiden bara rusar iväg och vi insåg plötsigt att vi inte har varit här och uppdaterat på en tid.. Men nu är det dags igen! Så håll hårt i hatten, luta er tillbaka och njut av alla mysiga och roliga bilder! *ler*

Först ut har vi Isac i förarsätet. Pappa satte honom i knät framför ratten och lekte köra bil.



Så var det en dag som Isac höll på att ge mamma en hjärtattack. Jag hörde honom rammla och börja gallskrika. När jag plockade upp honom blödde han ur munnen! Huga vad rädd jag blev! Men det var inte så illa som det såg ut. Han hade ramlat och slagit i hakan och de fina tänderna i underkäken hade slagit upp under läppen så han fick sig en fin fläskläpp. här har vi en bild på fläskläppen och boven i dramat; vår extra lilla ugn som står på golvet (den används inte och är inte ikopplad)



Att man inte ska lämna Oboy burken framme fick vi lära oss en dag. Isac hade krypit ifrån mig (Vicki) och jag sjöng "Var är Isac" sången. han brukar komma krypandes då men inte denna gång. Jag hörde något åka i golvet och skyndar mig in i vardagsrummet. Där hittar jag Isac på golvet i en hög av Oboy pulver! Oj vad fin han var *skrattar*



Det är inte bara Oboyen han är på. När vi käkade Pizza en dag snodde han åt sig pizza salladen och Mmammas pizza kanter! (salladen fick han dock inte behålla!Den tog vi direkt efter att bilden togs)



Men inte nog med det. Mammas och pappas tår är några favoriter att tugga på oxå! *aj*




kommer mer imorgon *ler*

RSS 2.0