Lax



Jag och Daniel och en till var ute och fiskade en snabbis för ett litet tag sedan. Jag fiskade efter gädda men fick min första lax, en lax i lekdräkt. Det är olagligt att ta hem lax nu innan sesongen börgat så den fick fint simma tillbaka igen. annars är nyfångad ädelfisk riktigt god att grilla eller ugnsbaka.

Isac har fått shopping begär ärft från vicky



Isac har fått en liten grej med att han vill ha sin egen lilla kund vagn när vi är ute och handlar. Här har han på ett fåtal minuter fyllt den till brädden med leksaker, shampoo, muggar etc. Ett drag som defenetivt kommer från Vicky *ler*.  (men mamma och pappa duktigt plockade tillbaka allt när han "shoppat" färdigt)

Där emot var han riktigt duktig här om dagen då vi skulle köpa lite bröd och mjölk, inga protester utan bara följde mina instruktioner vad vi skulle köpa och hämtade dem själv. Jätte duktig var han, tills han kom till godiset där han tog en slev och påse och plockade ihop en godis påse till sig själv. Men det tyckte jag att han förtjänade. Han e duktig vår lille grabb.

Intervju om kyrkan


Day of Faith: Personal Quests for a Purpose - 3. Rachel Esplin from Harvard Hillel on Vimeo.

Vi tyckte att den här intervjun var bra så vi ville bara dela med oss av den.
Det är en tjej som går på Harvard och är medlem i kyrkan. Hon blir intervjuad om just sin tro och hon ger väldigt bra svar. Det är på engelska utan text och är ca 20 min lång men det är det värt.

RSS 2.0