knivar

image275

Som ni flesta vet har jag som en av mina hobby´s att göra knivar, här är den senaste. finns fler på min hantverks blogg, som är bryke i länkarna.
knivbladet är gjort av motorcyckel kedja, sömmen på fodralet går som en spiral runt ner till slutet.

se mer knivar på BRYKE bloggen

fiske tur

image274

Att stig upp tidigt på morgonen och fiska kan vara jobbit men belönande kl 06:21 fick jag den här fina gäddan på 6,74kg och 100cm lång. det är nu mitt nya personbästa. gäddan fick simma tillbaka ner i sjön och växa på sig lite mera. På samma fisketur fick jag en gädda på 2,9kg.

impulls shoping

I går var vi på vasaplatsen för jag skulle jobba. men när vi kom fram märker jag att jag glömt nycklarna till institut lokalen.. *suck* Att åka hem igen skulle ha slösat både tid och pengar eftersom vi redan hade betalat parkering. Så vi bestämde oss för att strosa runt och bara ta det lugnt en stund och åka in för städningen på måndag morgon istället för det skulle ändå vara stängt till dess.

Så vi passerade Wedins sko affär och tänkte ta oss en titt. "Se men inte köpa"
Väl inne hittar Tomas dröm skorna! Han har aldrig brytt sig om skor och ansåg väl dem som "ett nödvändigt ont" eller nåt *skratt* skämt o sido. Det är svårt att hitta snygga och bekväma kill skor. Men där stod de! Han provade och föll pladask! Dock kostade de (799kr-100kr =) 699kr (100 kr i rabatt om man köper över 500 kr)

Det blev lite ringande till hans föräldrar och de tillsammans med syskonen lade ihop till en stor del av summan som en tidig födelsedags precent. Och resten av pengarna tog vi från de pengar jag hade att köpa precent till honom för. Så nu strosar han omkring i sina skor och bara är så nöjd!

(bild kommer snart)

Det var inte bara Tomas som föll för ett par skor. Isac var jätte farsinerad och ville titta på allt. Och jag föll för ett par svart/vita skor med ganska hög klack. (ligger nu mera på min önskelista *ler*) Jag har alltid undvikit höga klackar eftersom vi är precis lika långa utan skor. Men när Tomas jobbar är det ju inga problem. (inte annars heller igentligen. Det är bara det att jag inte gillar att känna mig för lång bredvid Tomas.)
Visst är de snygga?? De kostan (699kr- 100kr =) 599kr! *huga* såna priser har vi inte råd med men de ligger HÖGS på önskelistan! *ler*

hej hopp

Nu närmar sig maj månad med stormsteg och Tomas födelsedag med den. I o med det har vi uppdaterat vår önskelista


Isac, vårt charmtroll

Satt just och kollade igenom lite bilder som vi inte har lagt in på bloggen och blev så sugen på att scrappa! Vi får träffas och scrappa lite tillsammans! (hintar till Kicki, Lena, Anneli, Cajsa, Anna och Eva *ler*)

Här kommer lite favoriter av de bilder jag hittade:

Isac med Choklad runt munnen
image261

Isac provar pappas finskor
image262

mys på pappas mage
image263

får pappa se de fina tänderna? (han har fyra kindtänder på G)
image264

Man skanske ska bli teleforförsäljare när man blir stor?
image265

smile!!
image266

mysa på pappas arm
image267

älskar att äta själv!
image268

Bus med Moster Jullan och snuttefilten
image269

Isac charmar med ännu ett av sina underbara leenden
image270

Denna ständiga tunga tittar alltid ut när mamma vill fota! *ler*
image271

blblblb (spelar på munnen)
image272


Om ni undrar hur det kommer sig att mamman aldrig eller sällan är med på bild så beror det på att det är hon som brukar fota.. pappan brukar inte tänka på det. *ler* (vilket inte gör nåt för mamman är extremt självkritisk)

4H gården

Idag hade vi sånt härligt väder och vi tänkte "det blir perfekt nu när vi ska till 4H gården och titta på djuren med kompisen Matilda och hennes mamma." Så när klockan närmade sig 14:30 gjorde vi oss i ordning för att åka. När vi öppnar dörren för att kliva ut ser vi att himlen är aldeles mörk och regnet öser ner... *suck* men men. vi bestämde oss för att inte låta det hindra oss. Det kanske blir uppehåll en stund?

Med regnskyddet till vagnen i högsta hugg skyndar vi oss till bilen.
Som en skänk från ovan gjorde regnet uppehåll en liten stund så vi hann titta på djuren. Isacs favoriter verkade vara hönsen med tuppen och de frigående ankorna. *ler* Efter en liten stund kom regnet tillbaka och vi tog skydd inne hos hästarna. Men det verkade inte vilja sluta så när Tomas började känna av allergin var det dags att bryta upp.

Matilda är en månad yngre än Isac men oooh så duktig hon var på djur läten och att prata! I bilen på väg hem satt Isac i baksätet och "pratade" massor! Hon är en bra lärare Matilda *ler*

Tyvärr så har vi inga bilder från resan för vi glömde kameran men det får bli nästa gång!

Jag är galen i mobilsmycken!!

Oj oj....

för ett litet tag sedan reserverade jag lite smycken hos de otroligt duktiga Mattias och Cajsa på deras hemsida Kitten Walk
 Snälla som de är så fick jag dem redan innan vi betalat (eftersom vi är så nära släkt gissar jag att de vågar lita på att de får in betalningen *känner mig hedrad*) Här har vi dem:

image259image260

helt underbara eller hur??

Nyss gick jag in på deras blogg  och fick se ett inlägg med massa nya mobilsmycken! Jag vart helt sjukt shoppingsugen! kolla här för just det inlägget

Jag kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst :P

Garanterat skratt!

Hade en såndär riktigt seg och jobbig dag idag. orkade inget och kände mig allmänt deppig.. så kom jag över det kända babyskrattet på youtube och fick mig en skrattsalva. sökte sedan vidare och hittade flera!
Nu känns dagen plötsligt inte så deppig längre! ;)

Kolla in själva!

Hahaha

Best baby Laugh

Baby Laugh

baby laughing

Top 3 laughing babies

Laughing baby

det var mina favoriter :) Du kanske kan hitta fler? Skicka dem till mig i så fall! =D

RSS 2.0