semester bilder

Vi har precis kommit hem igen efter semestern. två veckor hemma och i kungbacka och två veckor i värmland.

Det har hänt endel sedan sist och som det ser ut nu så kommer vi troligen flytta våra bakar från storstressen i göteborg till det lugna livet i Norsbron utanför Karlstad om ca ett år! Vi har under sista veckan i de värmländska skogarna pratat med min (vickis) mormor och planerar att köpa hennes hus och det finns ett lovande jobb till Tomas inom gångavstånd! En stor trädgård med massa springutrymme för isac och fyra rum och kök som kan bli till 5 rum o kök om man vill. Ett stort garage som tomas tänker förvandla till en snickar verkstad och en lekpark två minuter bort. kan det bli bättre än så? Jodå.. mormor vill flytta så snart som möjligt till en lägenhet i stan och om vi köper det (mot att vi renoverar själva) får vi det för familjepris! Nu finns det lite att göra på huset men det trivs vi med. På så sätt är det lättare att få det så som vi vill ha det.
Det roliga med det hela var att vi var där och hälsade på och isac stortrivdes direkt. Tomas frågade honom då på skoj: Vad säger du Isac, ska vi flytta hit? Var på Isac svarade bestämt : mm! nickade och sprang och utforskade huset in i minsta vrå.

veckan innan var vi på Varvet, ett sommarställe som hör till Alex´s familj (Jullans pojkvän). Vi hade otur med vädret men vad spelade det för roll när vilden till son sprang omkring och storälskade den stora trädgården och att det var en liten strand alldeles neranför huset? Efter halva veckan var hela hans klädföråd blöta och leriga så han fick springa i bara blöjan trotts kylan! Mern vi ansåg det vara bättre än att han skulle springa runt i blöta kläder. Han klarade sig tack och lov från förkylningen med enbart lite snorig näsa. Stackars pappa där emot var sjuk nästan halva semestern! Nu äre han jätte trött och vilar mest för att orka till jobbet igen på måndag.

Och jag då? känner mig mer avslappnad än på länge! Visst är jag trött och har längtat mig halft fördärvad efter VÅR säng men det har varit riktigt skönt att få komma hem till mina rötter om så bara för en kort tid. Veckorna innan vi åkte till värmland så scrappader jag massor! Jag hade versta scrapping "spree" (eller vad det nu heter) och har nu startat en scrapping blogg! (kolla längst ner i spalten bland länkarna)

Men nog med prat! Här kommer ett litet urval av härligas semesterbilder! Se och njut!


Stensjön utanför kungsbacka





Gäddviken med farmor, kusin Moa med föräldrar och Moas morföräldrar.





Grillning med Isacs morföräldrar och mammas syskon




Hela mors sidan samlad!



Isac och Pappa fiskar på Varvet



pappa fiskade upp fisken och Isac fångade upp dem och släppte ner dem i den andra hinken. Sen fångade han upp dem igen och släppte ut dem i sjön. .


Fler bilder från varvet


- Join the dark side... hehehe... Isac som Sith Lord



vi var så avslappnade här att vi glömde bort att ta bilder *ler*


Det finns massa fler bilder men ni får nöja er med de här!
ha det gott

den som väntar på nåt gott...

hej alla!

vi har fått höra från flera håll att man saknar uppdateringarna på bloggen.. *ler* Vi ska ta oss i kragen inom en vecka och lägga uåpp lite bilder bl.a från semestern som tar slut denna veckan. Men just nu befinner vi oss i vickis hemtrakter - skoghall (utanför karlstad) och har inte möjlighet att lägga upp något men det kommer!

Vicki har oxå skapat en scrapping blogg där det kommer läggas upp lite efter hand. kolla här!

ha det gott! *kramar*

RSS 2.0