Tjohoo! det var inte illa! *ler*

För att lugna mina hormoner lite så kollade vi vad vi kunde offra i penga väg för att köpa kläder. Och solen skiner mot oss just nu!
en 1100 kr offrade vi i dag och fick:

2 kortärmade toppar
1 kjol
1 par mamma leggins
1 par knästrumpor
ett skärp
och ett par nya vinterskor

inte illa va?

nu är jag glad *ler*

nu hoppas jag på att efter jul och nyår kunna köpa mig ett par byxor oxå. Ska kolla runt på 2nd hand lite och se om vi hittar nått (tack för tippset Cajsa) så kanske jag kan få mig 2 par. hehe..

kram på er!

gaahh!!

måste bara få klaga av mig, mina gravid-hormoner löper amok!

Känner mig så nere och ledsen och gnäller för minsta lilla... *suck* jag vet att det hör till graviditeten så jag gör ingen stor grej av det... eller gör jag? vet inte..
Men ett vet jag: jag vill vara snygg till jul och nyår! jag har aldrig längtat så efter min gamla kropp, som jag klagade så mycket över förr, som nu. Det finns inga kläder i garderoben som passar längre (de var egentligen på gränsen till försmå innan jag blev gravid) förutom ett par jeans som nästan är sönder slitna och har ingen passform längre och två kjolar som är knä långa. det blir kallt att ha dem. jag står ut på söndagarna i kyrkan men när det är jul och nyår vill jag vara fin!
Kollar runt på tradera, blocket, h&m, lindex och ellos men hittar inga fina klänningar som funkar. man måste ju ha platt mage för de vanliga klä'nningarna och mamma kläderna är så vardagliga. Och bara därför sitter jag nu här och låter tårarna rinna och klagar... dessa hormoner kommer få mig att flippa ut snart...

eller kanske inte... det går ju upp och ner som för de flesta. Det är väl bara det att jag inte är van.. När jag var gravid med Isac hade jag det inte så här. Det var en dröm graviditet. Inte alls samma typ av hormon svängar och inte hade jag extra sug efter nåt speciellt heller (vad jag minns) men det har jag nu. Och det är olika saker varje gång och ibland vet jag inte vad det är jag vill ha! gahh..

*djupa andetag*

det är väl bara att kolla vidare efter fina (BILLIGA) klänningar. Hittade en snygg på indiska men den har vi inte råd med... blä för ekonomi....

Ja, det var väl vad jag hade på hjärtat idag.. lite hormon rubbningar som säkerligen snart lugnar sig igen tills det är dägs för nästa gång.. (nån mer som känner igen sig kanske *ler*)

ha det gott! ......hormon komp(l)ott

vickis bloggar

jag har (äntligen) uppdaterat mina andra bloggar! Vickis fitness mål och Tingellinga - scrapping blogg

jul kul!

*skratt*

Ni måste kolla in detta! >klicka här<

Det är en video på you tube med reagroup som sjunger julmedley. Det är riktigt bra! *ler*

Flytten

Så var det klart! Flytten blir den 6-7 februari (det är fredag till lördag) och skulle behöva så mycket hjälp som möjligt både här i GBG och det nya hemmet i Norsbron.

Här i GBG behöver vi hjälp med flyttstädet och starka armar, ben och ryggar för tunga lyft av lådor och möbler. mer info kommer på mail till de som vill hjälpa till! (eller på telefon om ni inte har mail).

I Norsbron är det mest bärhjälp vi behöver. Här komer vi oxå behöva annan hjälp senare, efter att vi har flyttat in. med bla renovering till våren. (behöver byta fasaden  på två väggar och måla om)

Vi efterlyser oxå flyttlådor som står och skräpar *ler*

RSS 2.0