Han fick jobbet!

Som många av er redan vet så gick intervjun bra. Tomas fick jobbet på snickeriet! Han kommer bli arbetsledare för hela snickeriet och börjar den 16 februari! Så vi flyttar till värmland i månadsskiftet januari-februari eller i början av februari. Och då kan vi behöva så mycket flytthjälp som möjligt. Både att packa bilarna här i GBG och packa ur bilarna i Norsbron.

Om ni har några tomma flyttlådor hemma som ligger och skräpar så skulle vi uppskatta att få låna dem *ler*

nu är det dags för söndags mys. kram på er!

Kittenwalks blogg-godis utlottning!

Var med du oxå! :)
Du behöver bara lämna ett inlägg i deras blogg och sprida ordet vidare



länk till deras blogg inlägg

nu är julen snart här..

så vi har uppdaterat våra önskelistor om nån skulle behöva.. (klicka på "önskelisor" bland kategorierna)

Anställningsintervju!

Tjohoo! I dag vid 5 på em ringde Tomas mobil. Chefen från ett av snickerierna som Tomas sökte jobb på i Karlstad (det stället som precis hade anställt en innan Tomas kom dit) ringde och frågade Tomas om han var intresserad av en arbetsledar position på deras snickeri. Tomas blev jätte glad och tackade Ja så nu gäller det bara att han får ledigt från det nuvarande jobbet så vi kan åka dit på intervju! Om det går bra så börjar anställningen i februari nån gång har de beräknat. Så vi får be och hoppas att allt går vägen!

Vi skulle gärna vilja att alla som vill hjälper till att be om att Tomas får jobbet! (eller håller Tummar och tår, för er som inte tror,  om det känns bättre *ler*)

Tomas tyckte mycket om stämningen på det snickeriet och det är inte så långt från mormors hus (som vi kommer att köpa om allt går vägen) Det tar kanske 10 min om jag mins rätt.

*hoppas hoppas hoppas*


tjohoo!

Oj! var det verkligen så längesedan vi uppdaterade! Skäms!

Ja här finns det lite att berätta. I förra veckan var Tomas pappa ledig så vi åkte till Karlstad för att söka jobb. Vi åkte försst till det stället där det redan fanns ett lovande jobb åt honom men på grund av lågkonjunkturen har de slutat att anställa. *suck* så vi åkte runt hela veckan till alla snickerier vi kunde hitta på nätet och som vi fick tips om men det var samma visa på nästan alla ställen. De andra hade inte möjlighet att anställa av andra orsaker. Dock ville de flesta ha honom om de hade haft möjlighet att anställa. Så det var ju en tröst. Men vi fick åka hem på fredag kvällen utan att ha hittat jobb. I helgen har Tomas kollat runt efter andra alternativa jobb som mataffär o.s.v för att skicka in ansökningar via post och sedan ringa. Vi får se om någon nappar. Som det ser ut nu så kanske vi inte har möjlighet att flytta till karlstad än... *ledsen* några av snickerierna kanske hade jobb till honom fram mot våren. Vi får se om min kära mormor vill och orkar bo kvar i huset till dess. Annars får vi söka lägenhet.
Hela karlstadresan med mat och köra runt och söka jobb kostade mer än vad vi egentligen hade råd med så denna månaden får ni gärna bjuda in er själva på knytmiddag hos oss så hjälps vi åt med kostnaden och matlagningen! *ler*

Så har vi en annan nyhet oxå.
Familjen vet om det (vet inte om tomas har ringt sina syskon och berättat.. han skulle göra det i alla fall... men han är ju lite snurrig i minnet ibland *skratt*)
Isac ska bli storebror! *yay!*
Vi var på ett UL idag för att kolla så att det satt på rätt ställe (jag hade ju utomkveds havandeskap första graviditeten) och det såg jätte bra ut! Det visade sig att jag var längre gången än vi trodde. Jag är redan i v. 8! (tydligen har jag haft 2 mensperioder + ett grav. test som visat fel tidigare. Vi trode nämligen att jag var i v.6)
Isac var helt förtrollad när vi var på UL. Han var så silla och tyst och bara tittade med stora ögon på skärmen. *ler* Tomas berättade att det var en liten bäbis och att den låg i mammas mage och Isac gjorde inte en min men tittade på mig och på skärmen. hihi, han var så söt.

Vad händer mer då?

Tomas har hittat en till dyr hobby *ler* nämligen att göra warhammer gubbar. Det var Niklas som introduserade honom till det och Tomas blev sold. Min hobby går det lite segare med. Har haft en svacka i pysslandet. Försöker sitta ner och scrappa lite men jag blir aldrig nöjd. Men det kommer väl tillbaka

Isac har oxå ett nytt intresse. Grävskopor! Han är såå farsinerad av grävskopor och andra motorfordon... och lego, dinosaurier och laga mat! *skratt* dessutom tycker han om att vara med och diska. (måste försöka uppmuntra det, kan bli väldigt praktiskt! *hehehe*)

det var väl det vi hade att berätta just nu. ska försöka att bli bättre på att uppdatera bloggen!

kram

RSS 2.0