Barnsånger

Oj oj...

Jag och Isac brukar sjunga väldigt mycket men det brukade ofta bli några få sånger som vi sjöng hela tiden för jag kunde inte komma på fler. Så kom jag att tänka på att det skulle vara kul att ha en sång bok... Eller varför inte göra en?
Det blev ett projekt som jag tog till mig och jag har tagit mig tillfällen att söka på nätet efter så många barnsånger som möjligt. Jag blev påminnd om massa skojiga sånger från barndomen och sökte efter specifika sånger som jag inte mindes hela texter på.... Så samlade jag ihop dem i ett word document och det blev endel. 35st!! wooops...

Men nu kommer vi nog inte ha brist på sånger på en tid! *skratt* Det är en samling från "var är tummen" till "Grisen gal i granens topp". En Sångbok som jag hoppas kommer hålla under många år! jag har dock inte ens skrivit ut papprena från datorn än men det kommer. Sen blir det scrapping och laminering så sidorna håller och sen ska det bindas ihop.

Behöver du förslag på sånger eller har några förslag som jag kan ta med i vår sånbok är det bara att säga till! jag delar gärna vår sång-samling *ler*

Skumma drömmar

Jag har alltid haft en förmåga att drömmma helskumma drömmar och sen komma ihåg dem. Långt ifrån alla! men några i alla fall.

I morse efter att jag vinkat av Tomas, och eftersom isac fortfarande sov, gick jag och la mig igen. När jag vaknade var jag ganska förvirrad. Jag minns inte vad det var nu men jag minns några detaljer.

Förrst var det massa folk och det var någon fest av nåt slag utomhus på kvällen.- Jag tror det var min moster Tina och jag som stod och pratade om något, minns inte vad annat än att det hade med övernattning att göra. Vi funderade på vart alla skulle sova tror jag. (det var MÅNGA människor där !)
Det var något om eld oxå. ljus eller facklor eller liknande för att folk skulle se vart de gick eftersom det var natt.
Vatten var oxå med. Jag tror det var en liten damm i gräset där jag och Tina plötsligt befann oss i men jag minns inte varför. Jag tror jag bara la märke till at vi stod eller satt där.

sen ändrade sig drömmen. Det var fortfarande natt men lilla Maja och vår gemensama vän Viggo var med den här gången. Det började med att vi skulle hitta hem till Maja för att lämna henne men vi hittade aldrig. Vi var plötsligt vilse! Ingenting såg ut som det borde göra (som vanligt i drömmar *skratt*) Plötsligt var "The Thing" från "Familjen Addams" med! Den var ganska olydig och skulle nypa mig hela tiden. Tillslut sa jag något om att "om du inte är snäll får du sova i skåpet i natt!" Och den lyssnade! Men jag visste att den var sur och arg på mig och att man inte kan lita på att den är snäll. För blir den för arg kan den hämnas! hmmm.....

Sen minns jag inte vad som hände men det var bara jag och Viggo och vi var jagade så vi försökte hela tiden fly och hitta någon stans att göma oss. Man vad det nu var som jagade oss var den eller det ett steg före och visste vart vi var. Jag vet att jag tänkte att jag ville hem, ville någonstans där den eller det inte hittade mig.

Där nånstans vaknade jag. Ganska förvirrad men att jag kunde tänka på när jag vaknade var handen, min kommentar till den och jagandet.

och detta är inte bland de skummare drömmarna jag brukar ha..... *skratt*

Presidenten och Profeten Gordon B Hinckley är död

Vid midnatt svensk tid lämnade president Hinckley oss. Han dog i sitt hem 97 år gammal.

Läs mer på kyrkans hemsida! (engelska)

Uppdatering om datorn...

efter det senaste inlägget om datorn så fick jag lite bättre förklaringar angående det som hände när vi öppnade alv-fonten.

När vi öppnade fonten blev skärmen alldeles svart och datorn startade om sig. Men när den skulle in i windows startade den om på nytt... det blev en så kallad loop (eller hur det nu stavas) och datorn tog sig aldrig in på windows... *suck* tyckte vi och blev genast deppiga. Det betyder att vi troligen har fått nåt virus... men vad det var för virus vet vi fortfarande inte.

Tomas blev tvungen att om installera och greja... så lyckades vi komma in. Men den hård disken som vi hade alla våra bilder på bl.a Isac och våra dokument som vi sparat var den som blev ominstallerad och tömd. Allt var borta.

Så nästa dag gick vi igenom det som vi hade på datorn för att rensa och se till så inget dumt fanns kvar hittade vi allt sparat på en annan hårddisk oxå!! vilken lycka!! Alla bilderna finns kvar! Tomas kollade datorn så inget virus fanns och konstaterade att det var det inte.

Så skulle jag sitta vid datorn när tomas jobbade. Efter en halvtimma blev skärmen svart och bilden kom inte tillbaka. jag försökte starta om men knappen reagerade inte så jag fick stänga av. sen satte jag igång igen men efter en stund var det samma visa igen. efter några omstart var loopen tillbaka! suck!! det var likadant nästa dag. Vi misstänker att viruset eller vad det var skadade nåt så det blev aldrig bra igen. Tillslut kunde vi inte starta datorn.

Så det fick bli den gamla laptopen. (ni vet den som stänger av sig själv om man spelar spel eller inte är aktiv på en stund). Men nu äntligen har vi nya grejer till datorn! Den blev som ny! *ler* Tack Daniel för hjälpen med att välja ut bra grejer och sätta ihop det sen! *lyckliga*

RSS 2.0